Despre Industrial Pizza Pub – Pizza Suceava | comanda la domiciliu

Din anul 2017, restaurantul nostru a devenit un simbol printre locațiile de profil din Suceava, fiind situat chiar în inima orașului și în zona unui cartier cu istorie.

De mai bine de 4 ani, Industrial Pizza Pub își dorește să producă cea mai bună pizza si să ofere servicii de catering la cel mai inalt nivel din Suceava. Respectăm tradiția și coacem o pizza pe vatra clasicului cuptor cu lemne, dar folosind o rețetă adaptată cerinței clienților noștri. Folosim un blat subțire și ingrediente atent selecționate, iar ceea ce rezultă este o pizza deliciosă, plină de savoare ce satisface cele mai exigente și rafinate gusturi. La început, am făcut multe probe și am cerut multe pareri, dar ceea ce a rezultat a fost o rețetă de pizza pe care am pastrat-o și îmbunătățit-o permanent.

Nu ne-am oprit aici și am diversificat meniul nostru printr-o gamă foarte largă de produse de bucatarie. Astfel, la noi găsiți un bogat sortiment de gustări, paste, salate, preparate din carne de pui, porc, vită, pește, mâncare gătită, preparate vegetariene dar și deserturi proaspete, pregătite în bucătăria noastră. Va așteptăm la Industrial Pizza Pub pentru o experiență culinară desăvârșită.

Restaurantul/Pizzerie Industrial Pizza Pub are organizat programul de lucru zilnic intre orele 10:00 – 23:00, cu prelungirea timpului de lucru până la plecarea ultimului client.

Clienții noștrii beneficiază de livrare gratuită in zona orașului Suceava. Livrarile la domiciliu se realizeaza in cel mai scurt timp posibil. Preocuparea continuă pentru ca produsele noastre, precum pizza coapta la cuptor cu lemne, pastele, salatele, mâncarea gătită sau desertul să ajungă la domiciliul dumneavoastră cât mai rapid este una din atributele noastre majore. Programul nostru de livrarare mâncare la domiciliu este zilnic de la ora 10:00 pana la ora 23:00.

Industrial Pizza Pub oferă posibilitatea organizării unor mese festive, cocktail-uri, dineuri, aniversări, banchete, etc. Localul nostru vă oferă posibilitatea de a alege să vă organizați evenimentele business în compania noastră.

Obiectivul principal constă în zâmbetele celor care ne trec pragul și promit că vor reveni cu drag.

Sucevenii au gusturi bune atunci când e vorba de pizza. Cu o experiență de peste 15 ani a bucătarilor în domeniul gastronomic, am reușit să cunoaștem cerințele clientului. În cazul în care nu este prea hotărât sau ne cere sfatul, noi știm exact ce preparat i-ar satisface cel mai bine papilele gustative. Alegem tot ce e mai bun pentru voi!

Comandă acum mâncare la domiciliu online sau telefonic, iar noi o livrăm gratuit în 60 de minute!